Historien bag LittleFashion

Historien bag LittleFashion

Mit navn er Line Mosdal, mor til 2 dejlige unger samt ejer og stifter af littlefashion.dk. Jeg har en baggrund indenfor finansverdenen men derudover har jeg mange års erfaring indenfor mode og detailhandlen.

Det har længe været en stor drøm at starte en webshop med alle de lækre børnetøjsmærker og drømmen er nu blevet til virkeligehed. Jeg håber derfor at du vil tage godt imod littlefashion.dk.

Mit ønske med littlefashion.dk er at skabe en hyggelig og overskuelig atmosfære, så du i ro og mag kan shoppe dine børns nye garderobe når det passer dig

Læs mere

Kunden i centrum


Littlefashion har altid åbent, derfor kan du i ro og mag lade dig inspirere og finde lige det du mangler.

Jeg ved hvor meget det betyder at du får din bestilling leveret hurtigt. Teamet bag Littlefashion vil derfor gøre alt hvad vi kan for at sikre dig en dag-til-dag levering. Det kræver blot at du lægger din bestilling inden klokken 14 på hverdage. Bestillinger lagt i weekenden vil blive pakket og sendt afsted om mandagen.
Littlefashion kan tilbyde at sende din pakke med PostNord eller GLS. Du bestemmer selv om forsendelsen skal leveres til dit lokale posthus, pakkeshop eller direkte til din hoveddør. Fragten koster kun 29 kr. Littlefashion betaler fragten til dit posthus/pakkeshop hvis du bestiller for over 300 kr.

Hos Littlefashion er det vigtigt at sætte dig som kunde i centrum og give dig en kundeservice som du vil kunne huske!
Derfor står vi til rådighed mandag-fredag mellem 7-22, hvor vi hurtigst muligt vil besvare dine spørgsmål på enten mail, SMS eller opkald.

Du kan hos Littlefashion betale med de mest almindelige betalingskort, mobilepay og Viabill.

Hvad kan du finde på Littlefashion

Hos Littlefashion finder du en masse lækkert tøj til børn i alderen 0-10 år.

Vi er vilde med lækkert design, som både er funktionelt, har en god kvalitet og til en pris der samtidig er rimelig. Vi har derfor valgt nogle mærker vi kan stå inde for og som vi selv giver vores børn på. Vi sælger primært danske designmærker men også enkelte udenlandske.

Vi har forsøgt at have noget for enhver smag – fra den seje dreng til den fine pige og alt der imellem.

Har du et mærke som du brændende ønsker at vi skal føre, så tøv ikke med at sende hos en mail. Vi vil nemlig meget gerne høre din mening!

Skulle du finde en style der ikke er i den størrelse du skal bruge, så er du meget velkommen til at kontakte os. Send os en e-mail på [email protected] eller ring på tlf. 60582034, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at få den hjem til dig.

Littlefashion nyhedsbrev

Vil du kende til alle nyhederne og være den første til at få besked om tilbud, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi udsender ca. 2 gange om måneden et nyhedsbrev hvor vi bl.a. viser det bedste fra de nye kollektioner og giver inspiration til forskellige outfit. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet vil du få særlige tilbud og rabatter samt være den første til at få information om udsalg og konkurrencer.

Husk at følge Littlefashion.dk på facebook og Instagram. Her får du masser af inspiration, gode konkurrencer og nyheder.

Vi ser meget frem til at sende din ordre.!

De bedste hilsner fra

Line Laura Mosdal